top of page

Meidän tiimi

Style Me on ammattilaisten tiimi, joka on valmis auttamaan teitä löytämään oman ainutlaatuisen tyylin.Tähän haastavaan tavoitteeseen kuuluu laaja valikoima palveluita - hiustenmuotoilusta ja -leikkauksesta sekä meikkauksesta asustevalinataan ja valokuvaukseen. Meille on äärimmäisen tärkeä löytää jokaiselle uusi ilme, jossa olo on mukava ja tasapainoinen. Henkilökohtainen lähestymistapa asiakaiden toiveita huomioonottaen takaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Stylisti Julia Ljus.

Ammattilainen muotisuunnittelija, stylisti

 

"Baltic University of Ecology, Politics and Law" pääaineena Design, Pietari; "Käsi-ja taideteollisuus Yliopisto," pääaineena pukusuunnittelu, St. Petersburg. Nuorten suunnittelijoiden kilpailuihin osallistuminen St. Petersburg. "University Applied Sciences "Haaga-Helia"", BA "International Business", Helsinki. Osallistuminen kansainväliseen mestarikursseille ja koulutusta Helsingissä ja Pietarissa. 

www.styleme.fi

styleme(at)hotmail.fi

Valokuvaaja Anna Andreeva (Ulyanova).

Valmistunut AV-Stadialta Helsingissä vuonna 2013 (Valokuvauslinja).Osallistui näyttelyihin

"Art viikko Pietarissa 2012", "VOGUE FIER vitriini AW14/15", näyttely "13" Jukka Male Museossa. Jatkuva yhteistyö suunnittelijoiden kanssa.Kymmeniä julkaisuja Euroopassa. 

bottom of page